با ما همراه باشید

بطور کل میتوان گفت که حتی خاستگاه پیتزا و اسپاگتی هم کشور ایتالیا بوده و منطقه ناپل سرچشمه این غذاهای خوشمزه بوده است. در یک قابلمه بزرگ آب و نمک را بریزید و بر روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.پس از به جوش آمدن آب اسپاگتی ها را در آن بریزید تا نرم شوند.پس از 10 دقیقه آن را آبکش کنید و 1 لیوان از آب آن را کنار بگذارید. کره را در تابه بریزید تا داغ شود. در یک تابه روغن زیتون را بریزید و سیر رنده شده را در آن سرخ کنید، حالا آرد را اضافه کرده و تفت دهید بعد به آرامی شیر سویا را به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا ته نگیرد.

می توانید نوک قاشق مربا خوری آویشن هم برای خوش عطر شدن پاستا اضافه کنید. ۵.بعد از این که مخلوط شیر، خامه و سیر چند قل جوشید، به آرامی پنیر پارمزان را به همراه نمک و فلفل سیاه را به ترکیب اضافه کنید و اجازه دهید تا به آرامی شروع به جوشیدن کند. با ما همراه باشید!

پاستای ایتالیایی در شکلهای مختلفی همراه با سس های خاص و مجزا و شیوه های پخت متفاوت ارایه می شود. آموزش جامع و عالی طرز تهیه انواع سالاد سبزیجات ایتالیایی 10 سالاد اصل را حتما مطالعه فرمایید. در این بخش خواهید آموخت که چه مواد اولیه در طرز تهیه پاستا قارچ و خامه حرفه ای بکار رفته می شود و در ادامه نیز مراحل پخت را بصورت کامل و جامع خدمتتان تشریح خواهیم نمود. در این بخش از آموزش آنلاین آشپزی برای شما مراحل پخت و طرز تهیه پاستا قارچ و خامه حرفه ای خانگی را به کاملترین و بهترین روش به شما خواهیم آموخت.

طرز تهیه پاستا قارچ و خامه حرفه ای برای 3 نفر را برای شما عزیزان بصورت کاملا حرفه ای تدارک دیده ایم. طرز تهیه پاستا قارچ و خامه حرفه ای که امروز در حال آموختن آن هستید نیز یکی از همین غذاهای محبوب می باشد. از چندین دهه قبل، ایتالیا به فوت و فن های تهیه پیتزا و پاستا و ساندویچ های محبوب و عالی در زمینه فست فود دست یافت. پاستا قارچ و خامه از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و این غذای محبوب ایتالیایی را در ادامه خواهید آموخت.

0 دیدگاه دربارهٔ «با ما همراه باشید»

دیدگاهتان را بنویسید