طرز تهیه پاستا آلفردو با سس مخصوص؛ آموزش با فیلم و عکس – مجله اکالا

در یک تابه روغن زیتون را بریزید و سیر رنده شده را در آن سرخ کنید، حالا آرد را اضافه کرده و تفت دهید بعد به آرامی شیر سویا را به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا ته نگیرد. بعد از داغ شدن کره، پیاز و سیر را در تابه بریزید و تفت دهید تا طلایی شود. و بعد داخل ظرف مورد نظر سرو می کنیم. در انتها نکات مهم در مورد تهیه و پخت آنها را به شما گفته و سپس به خلاصهای از تاریخچه پاستا می پردازیم. پاستا قارچ و خامه از محبوبیت بالایی برخوردار بوده و این غذای محبوب ایتالیایی را در ادامه خواهید آموخت.

بعد از آبکشی پاستا ها را به مواد مرغ و قارچ اضافه می کنیم. سپس روی مخلوط پاستا و مرغ و قارچ اضافه می کنیم .و خوب مخلوط می کنیم. اضافه کردن گوشت مرغ و قارچ به پاستا پنه الزامی نیست و شما میتوانید این دو را حذف کنید ولی مرغ و قارچ به پاستا طعم خوبی میدهند. در تابه ای دو قاشق کره را اضافه می کنیم بعد از آب شدن کره دو قاشق غذاخوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم. جعفری ساطوری شده و پنیر پارمزان را نیز اضافه می کنیم. سپس درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم 15-20 دقبقه روی حرارت ملایم جا بیوفتد.

در گام چهارم اجازه می دهیم تا به مدت 15 دقیقه تمامی مواد با هم بپزند. 5. کمی نمک و فلفل هم به آرد و شیر اضافه می کنیم و اجازه می دهیم غلیظ شوند. در این مرحله باید مرغ پخته شده را به قارچها اضافه کنید. در این مرحله با یک فرچه، سس گوجهفرنگی تند را روی پاستاها میزنیم تا کاملا با سس پوشیده شود. در مرحله ی آخر سس پاستامونو درست می کنیم. ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن پاستا سبزیجات خانگی خوشمزه با سس سفید و قارچ و کلم بروکلی را برای شما ارائه کرده ایم.

بگذارید مواد 1 تا 2 دقیقه خوب پخته شوند تا سس سفت و یکدستی حاصل شود. خوب هم می زنیم .مقدار یک لیوان هم آب مرغ اگر موجود بود اضافه می کنیم . مرحله ۴ : سس آلفردو را به مرغ اضافه کنید و اجازه دهید کمی سس خودش را بگیرد تقریبا ۱۰ دقیقه با حرارت کم کافی است. آب مرغ باعث خوش طعم شدن سس می شود. افراد زیادی طرفدار عطر و طعم خاص کالباس هستند. می توانید نوک قاشق مربا خوری آویشن هم برای خوش عطر شدن پاستا اضافه کنید. سپس یک لیوان شیر به همراه یک بسته خامه اضافه می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید