طرز تهیه پاستا ساده با سس آلفردو خوشمزه مرحله به مرحله

در یک قابلمه آب را به همراه کمی نمک و روغن جوش بیاورید و سپس پاستای پنه را به آن اضافه کنید و طبق زمان نوشته شده روی بستهبندی (یا حداقل برای ۷ دقیقه) بپزید. سپس روی مخلوط پاستا و مرغ و قارچ اضافه می کنیم .و خوب مخلوط می کنیم. توجه : اگر از عصاره مرغ استفاده می کنید زیاد نمک به مرغ و قارچ و پاستا نزنید.عصاره مرغ ادویه های مثل نمک را در حد زیادی دارد. اگر آب مرغ نداشتید می توانید یک عدد عصاره ی مرغ را داخل یک لیوان آب جوش حل کنید و داخل سس بریزید.

◀️نکته : برای درست کردن پاستای رژیمی می توانید خامه را حذف کنید. ◀️نکته : می توانید به جای روغن مایع در آخر پخت یک فنجان شیر داخل پاستا ها بریزید و بعد آبکش کنید. به هیچ عنوان ماکارونی رشته های خود را آبکش نکنید. زمانی که پاستا ها نرم شدن از روی شعله برمی داریم و آبکش می کنیم. طرز تهیه پاستا قارچ و خامه حرفه ای که امروز در حال آموختن آن هستید نیز یکی از همین غذاهای محبوب می باشد. «پاستا» از جمله غذاهای محبوب بینالمللی است که اتفاقا در ایران هم غذایی بسیار پرطرفدار است. پاستا یکی از غذا های خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با استفاده از پاستا (ماکارونی شکلی) و انواع حبوبات و سبزیجات تازه تهیه می شود.

به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم تا آموزش آسان و کاربردی طرز تهیه پاستا فتوچینی آلفردو را به دقت و کامل مطالعه نمایید. در تهیه پنه آلفردو باید به تهیه سس الفردو نیز دقت زیادی داشت. مرحله ۳ : مخلوط تخم مرغ را به تدریج و با استفاده از انگشتان یک دست درون آرد مخلوط کرده و مواد را به صورت خمیر سفت درآورید. در یک تابه روغن زیتون را بریزید و سیر رنده شده را در آن سرخ کنید، حالا آرد را اضافه کرده و تفت دهید بعد به آرامی شیر سویا را به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا ته نگیرد.

ما در این مقاله از سایت کوکا آموزش درست کردن پاستا سبزیجات خانگی خوشمزه با سس سفید و قارچ و کلم بروکلی را برای شما ارائه کرده ایم. طرز تهیه پاستا قارچ و خامه حرفه ای برای 3 نفر را برای شما عزیزان بصورت کاملا حرفه ای تدارک دیده ایم. برای تزیین پاستا می توانیم از انواع سبزیجات معطر استفاده کنیم، البته نباید سبزیجات را خرد کنیم، مثلا چند برگ ریحان تازه می تواند باعث زیبایی خاصی به پاستای ما بدهد. البته معمولا زمان پخت پاستا ۵ تا ۱۰ دقیقه می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید