طرز تهیه پاستا پنه آلفردو ساده و رستورانی با طعمی بی نظیر

در ابتدا کره را در تابه ای با حرارت ملایم آب کنید . با توجه به اینکه روغن از جمله مواد اولیه مهم در تهیه انواع غذاهاست، پیشنهاد میکنیم برای خرید روغن خوراکی همواره محصولی را انتخاب کنید که فاقد ترانس و کلسترول و سرشار از اسیدهای چرب ضروری باشد. برای کسانی که می خواهند مهارت های مربوط به آشپزی فست فود و رستوران را بیاموزند. برای کسانی که قصد مهاجرت به سایر کشور ها را دارند و می دانند که اگر از طریق شرکت در دوره آموزش پاستا و فست فود به صورت خصوصی یا ورک شاپ، از مهارت های لازم در رشته ی آشپزی بهره مند باشند، به راحتی می توانند در آن کشور مقصد کار نیمه وقت یا تمام وقت پیدا کنند.

مخلوط را از روی حرارت برمیداریم . سپس خامه را اضافه کنید و بگذارید مخلوط به مدت پنج دقیقه قُل بخورد . در نهایت زعفران را افزوده و میگذاریم تا تمام مواد با هم مخلوط شود. گوشت مرغ هم یا حذف کنید یا از سینه مرغ که دارای کالری کمتری می باشد استفاده کنید تا پاستای شما در پایان کالری کمتری داشته باشد.

پس از آن با مقدار بسیار کمی روغن کانولا یا روغن آفتابگردان حاوی توکوفرول تفت دهید و پس از مدتی، به ترکیبات و سسی که تهیه کردهاید، اضافه کنید. بعد از آب شدن کره روی شعله ملایم گاز، خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در مرحله بعد سیر و پنیر و جعفری را اضافه کرده و به صورت منظم و سریع هم بزنید . حالا سس را به صورت متداوم هم می زنیم تا سس به جوش بیاید و کمی غلیظ شود، سپس آنرا کنار می گذاریم. در این مطلب، دستور یکی از پر طرفدارترین پاستا ها که چیکن پاستا یا به زبان فارسی پاستای مرغ نام دارد را آماده کرده ایم، اگر غذاهای مثل لازانیا و ماکارونی را می پسندید توصیه می کنیم حتما پاستا را هم درست کنید، چون مطمئنا از این غذای خاص و خوشمزه هم خوشتان خواهد آمد، برای مشاهده آموزش آشپزی ایتالیایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا در ادامه با سایت آموزشی و فرهنگی چی شی همراه باشید.

برای تهیه پاستا پنه ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه قارچ را کمی تفت می دهیم تا آب آن به طور کامل تبخیر شود، سپس قطعات مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم.

دیدگاهتان را بنویسید